زاویه بین خط واصل انتهای انگشت شصت و انتهای انگشت کوچک پا با خط عمودی در گام سوم(شکل ۳-۱۰)
شکل ۳-۱۰ زاویه بین خط واصل انتهای انگشت شصت و انتهای انگشت کوچک پا با خط عمودی در گام سوم
زاویه بین خط واصل انتهای انگشت شصت و انتهای انگشت کوچک پا با خط عمودی در گام دوم(شکل ۳-۱۱)
شکل ۳-۱۱ زاویه بین خط واصل انتهای انگشت شصت و انتهای انگشت کوچک پا با خط عمودی در گام دوم
زاویه بین خط واصل انتهای انگشت شصت و انتهای انگشت کوچک پا با خط عمودی در گام اول (شکل ۳-۱۲)
شکل ۳-۱۲ زاویه بین خط واصل انتهای انگشت شصت و انتهای انگشت کوچک پا با خط عمودی در گام اول
اندازه بین نوک انگشت شصت و انتهای پاشنه همان پا در گام سوم (شکل ۳-۱۳)
شکل ۳-۱۳ اندازه بین نوک انگشت شصت و انتهای پاشنه همان پا در گام سوم
اندازه بین نوک انگشت کوچک و انتهای پاشنه همان پا در گام سوم (شکل ۳-۱۴)
شکل ۳-۱۴ اندازه بین نوک انگشت کوچک و انتهای پاشنه درگام سوم
اندازه بین انتهای انگشت کوچک وانتهای انگشت شصت همان پا درگام سوم (شکل ۳-۱۵)
شکل ۳-۱۵ اندازه بین انتهای انگشت کوچک و انتهای انگشت شصت درگام سوم
اندازه میانه پاشنه پا در گام سوم (شکل ۳-۱۶)
شکل ۳-۱۶ اندازه میانه پاشنه درگام سوم
اندازه بین نوک انگشت شصت و انتهای پاشنه همان پا در گام دوم (شکل ۳-۱۷)
شکل ۳-۱۷ اندازه بین نوک انگشت شصت و انتهای پاشنه همان پا درگام دوم
اندازه بین نوک انگشت کوچک و انتهای پاشنه همان پا در گام دوم (شکل ۳-۱۸)
شکل ۳-۱۸ اندازه بین نوک انگشت کوچک و انتهای پاشنه همان پا درگام دوم
اندازه بین انتهای انگشت کوچک و انتهای انگشت شصت همان پا درگام دوم (شکل ۳-۱۹)
شکل ۳-۱۹ اندازه بین انتهای انگشت کوچک و انتهای انگشت شصت همان پا درگام دوم
اندازه میانه پاشنه پا در گام دوم (شکل ۳-۲۰)
شکل ۳-۲۰ اندازه میانه پاشنه درگام دوم
اندازه بین نوک انگشت شصت و انتهای پاشنه همان پا در گام اول (شکل ۳-۲۱)
شکل ۳-۲۱ اندازه بین نوک انگشت شصت و انتهای پاشنه همان پا درگام اول
اندازه بین نوک انگشت کوچک و انتهای پاشنه همان پا در گام اول (شکل ۳-۲۲)
شکل ۳-۲۲ اندازه بین نوک انگشت کوچک و انتهای پاشنه همان پا درگام اول
اندازه بین انتهای انگشت کوچک وانتهای انگشت شصت همان پا درگام اول شکل( ۳-۲۳)
شکل ۳-۲۳ اندازه بین انتهای انگشت کوچک و انتهای انگشت شصت همان پا درگام اول
اندازه میانه پاشنه پا در گام اول (شکل ۳-۲۴)
شکل ۳-۲۴ اندازه میانه پاشنه درگام اول
همانگونه که گفته شد، از بین ویژگی های مورد نظر بهترین ویژگی باید انتخاب شود. با بررسی های انجام شده، و با توجه به برخی ویژگی ها، ویژگی های پای سوم در نظر گرفته شد که عبارتند از ویژگی های شماره ۱,۳,۵,۷,۱۰,۱۱,۱۲,۱۳که از شماره ۱۰ الی۱۳ دو اندازه دارند که به این ترتیب ویژگی های مورد نظر به ۱۲ ویژگی کاهش یافت. در بررسی های بعدی از این ۱۲ ویژگی استفاده خواهد شد.
۳-۲-۳ جامعه آماری
برای ایجاد پایگاه داده از ۱۱ نفر نمونه برداری نموده ایم. پایگاه داده ای در نظر گرفته ایم که تمام این افراد و متغیر های آنها را می توانیم در جدول ۳-۱ مشاهده نماییم. در این پایگاه داده برای هر نفر دو تست انجام شده است. در جدول ۳-۱ داده های بدست آمده برای افراد نشان داده می شوند.
جدول ۳-۱ داده های بدست آمده A.
متغیر | ورودی۱ ویژگی شکل ۳-۴ |
ورودی ۲ ویژگی شکل ۳-۶ | ورودی ۳ ویژگی شکل ۳-۸ |
ورودی ۴ ویژگی شکل ۳-۱۰ |
ورودی ۵ ویژگی شکل ۳-۱۳ طول | ورودی ۶ ویژگی شکل ۳-۱۳ عرض | ورودی ۷ ویژگی شکل ۳-۱۴ طول | ورودی ۸:ویژگی شکل ۳-۱۴ عرض | ورودی ۹ : ویژگی شکل ۳-۱۵ طول | ورودی ۱۰ ویژگی شکل ۳-۱۵ عرض | ورودی ۱۱ ویژگی شکل ۳-۱۶ طول |