۳
۰٫۷۶
علاقه مندی
۲
۰٫۸۸
مراعات
۲
۰٫۷۴
فاصلهگیری
۲
۰٫۹۲
نفوذ و پویایی
۲
۰٫۸۱
فرهنگ سازمانی
۷
۰٫۷۸
تصمیم گیری مشارکتی
۲
۰٫۷۲
همه اعداد بیانگر آن است که پرسشنامه طراحی شده برای انجام تحقیقات از پایایی لازم برخوردار است.
۳-۸٫ روش تجزیه و تحلیل داده ها
بهمنظور تجزیه و تحلیل دادهها از مباحث استنباطی و توصیفی آماری استفاده میکنیم. آمارهای توصیفی شامل جداول فراوانی، میانگین، انحراف معیار و… است. برای ارزیابی مدل مفهومی از مدل معادلات ساختاری[۱۹۲] (SEM) استفاده خواهد شد. برای انجام تجزیه و تحلیل داده ها نرمافزار لیزرل ۸۰۸ مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۴-۱٫ مقدمه
تجزیه و تحلیل دادهها و آزمون فرضیهها یکی از مهمترین بخشهای هر پژوهش علمی و فرایندی چندمرحلهای است که طی آن دادههایی که از طریق به کارگیری ابزارهای جمع آوری در نمونه (جامعه آماری) فراهم آوردهاند، خلاصه، کدبندی، دستهبندی و… و در نهایت پردازش میشوند تا زمینه انواع تحلیلها و ارتباط بین دادهها بهمنظور آزمون فرضیهها فراهم شود. در این فرایند، دادهها از لحاظ مفهومی و هم از جنبه تجربی پالایش میشوند و تکنیکهای گوناگون آماری نقش بسزایی در استنتاج تعمیمها به عهده دارند. روشهای آماری با توجه به نوع و روش تحقیق و هدف محقق متفاوت است و از روشهای ساده و اولیه آماری تا روشهای پیچیده را شامل میشود. استفاده از روشهای آماری در تجزیه و تحلیل کمّی به دو شکل توصیفی و استنباطی انجام میگیرد. در این پژوهش، بهمنظور تجزیه و تحلیل دادههای آماری، ابتدا اطلاعات گردآوریشده خام به اعداد و کد تبدیل شده است، سپس متغیرهای تحقیق از این دادهها استخراج و در دو بخش با روشهای توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در تجزیه و تحلیل توصیفی اطلاعات، شاخصهای گرایش مرکزی و پراکندگی متغیرهای تحقیق محاسبه و تحلیل شده است. در تجزیه و تحلیل استنباطی بهمنظور بررسی فرضیههای تحقیق و تعمیم نتایج آن از نمونه مورد مطالعه به جامعه آماری تحقیق، از مدل معادلهیابی ساختاری استفاده شده است. به طور کلی، این فصل به شاخصهای توصیفی و آزمون فرضیهها و تجزیه و تحلیل آنها پرداخته شده است. برای پردازش و تجزیه و تحلیل دادهها و آزمون فرضیههای تحقیق از نرمافزارهای آماری لیزرل استفاده شده است و بر اساس قاعده نرمافزارهای آماری تصمیمگیری شده است.
۴-۲٫ تحلیل نتایج
یکی از فرایندهای تجزیه و تحلیل دادههای تحقیق بهویژه در تحقیقات پیمایشی، دستهبندی و معنی دادن به اطلاعات گردآوریشده و توصیف آن ها است. با توجه به اینکه واحد آماری تحقیق را افراد تشکیل میدهد و علاوه بر گردآوری دادههای مربوط به متغیرهای تحقیق، ویژگیهای پاسخدهندگان نیز گردآوری شده است. مقادیر متغیرهای تحقیق با توجه به ماهیت و روش اندازهگیری آن ها، از مجموع پرسشهای مربوط استخراج شده است. در این قسمت به دستهبندی پاسخ هر یک از پرسشها و توصیف متغیرها اشاره شده است.
۴-۲-۱٫ تحلیل و توصیف ویژگیهای اعضای نمونه (مشخصات فردی)